onsdag 28 mars 2012

Butiken har fått ett nytt "ansikte"

Nu går jag in i min fjärde säsong med trädgårds-/inredningsbutiken här på Byagården. Jag har länge tänkt måla om hyllor och möblera om lite.. Det blev så jättelyckat att jag beslöt fixa och rumstera om i hela lokalen. Jag har bokstavligen flyttat på varenda pinal.. Lite av slutresultatet ser ni här.. Jag är i alla fall jättenöjd och det blev både ljusare och öppnare med ett annat flöde i butiken!


När man rotar bland sina gamla saker hittar man mycket som har blivit bortglömt. Mina kyldörrar har fått en funktion som rumsavdelare, bilden till vänster.

När man kommer in i butiken ser man denna utsikt. Jag har köpt gamla järngrindar i Danmark för något år sen. Nu har de fått en plats i det igenspikade fönstret.



Det här hörnet har blivit mycket ljusare och nu ser man mina fina stenväggar mycket bättre.  Jag ser fram emot en ny säsong i min "nya" butik!



4 kommentarer:

  1. Ser jättefint ut! Massor av vackra saker!
    Kommer snart och inspekterar!

    Kram/Märit

    SvaraRadera
    Svar
    1. ...kanske i morgon, när vi har ett ärende till Smedstorp!

      Radera
  2. Det vore trevligt Märit! Jag har varit på Gröntorvet i Köpenhamn idag och fyndat växter...

    SvaraRadera
  3. Tack för den fina kaffestunden igår i ditt växthus!
    Nu när jag sett den nydanade butiken i verkligheten också, så kan jag bara säga att du lyckats otroligt väl! Det är verkligen massor av inspirerande ting du hittat!

    Kram! Märit

    SvaraRadera