måndag 30 mars 2015

Tiden bara flyger iväg...

Tänk vad tiden rusar... Fattar inte vad som händer faktiskt! Det är dags att bättra på bloggen lite, var ett tag sen. Tänkte visa lite vackra blomster som jag hittade i veckan på Gröntorvet i Köpenhamn. Det är alltid så roligt att komma över bron och frossa lite i växter. 

Här är godbitarna som jag hittade. Ställde upp dem lite på innergården i väntan på att det ska fixas plats till dem. Cementrör undrar ni säkert.. Jo, jag köpte cementrör och tänk att det är det som jag är mest stolt över, visst är det konstigt... Skulle egentligen köpt fler... Sån är jag....

Hittade också lite konstväxter som får ge lite färg i butiken. Dessa magnoliakvistar är väldigt vackra och naturliga! 

... liksom dessa lavendelkvistar, ljuvliga nyanser!

Här är ett collage över en del av de levande växterna... Såå ljuvliga penseér/violer! Roliga lökväxter och underbara julrosor, mmm.

Välkommen in i "kungsängsliljeskogen".. Dessa är ju helt fantastiska i sina mönster!!!

Dessa sedum-kuddar har en härlig färg! Trivs i torrt och soligt läge och blir en marktäckare, gärna i grus (väldränerat).

En saxifraga med speciell färg!! Den har jag aldrig sett förut. Har samma växtbetingelser som ovan.. 

Nu fortsätter jag med att "påska" till det i butiken. Det är mycket arbete, men väldigt roligt att göra så fint man bara kan. Hinner jag så visar jag mer vad jag hittar på...

Ha en finfin vecka!
Kram
Carina


2 kommentarer:

 1. Åhhh hade jag bott på Österlen hade jag bums åkt till dig idag för attans vad ditt uppdukade smörgåsbord ser inbjudande ut !
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera
 2. Åh, tusen tack söta Isa! Nu hoppas jag bara att vädergudarna är snälla så det kommer lite folk här i påsk! Håll tummarna!
  Ha en finfin påsk!
  Kram
  Carina

  SvaraRadera