tisdag 14 april 2015

Vilken härlig påsk!

Nu har påsken gjort sitt för i år. Knappt har man pyntat förrän man ska packa ner det som är kvar. Men jag tänkte visa lite interiörbilder från lusthuset och hönshuset som det såg ut för någon vecka sen... Samtidigt vill jag passa på att tacka alla som hälsat på i påsk! Många ansikten som kommer år från år, det är jag extra tacksam för!!! En hel del nya besök har det också varit. Det är så roligt när folk hittar till min lilla oas!


Detta blev den gröna hörnan. Med lite rekvisita i grönt som förstärkte färgen så funkade det. Lägg märke till den fiffiga användningen av fotogenkaminen här ovanför med fåglarna i, den lösningen är jag extra nöjd med!


När vi ändå är inne på färgteman, här går det mer i turkos, alltså den turkosa hörnan. Lusthuset är 12-kantigt och man kan få ut många hörn om man är på det humöret. 


Vad är väl en påsk utan höns. Dessa är i den stora storleken, men visst är de vackra. De är gjorda i plåt och tål att stå utomhus. Skulle dock ta in dem över vintern. De får säkerligen, liksom oss, en vacker patina med åren.

Nu går vi vidare till hönshuset. Denna "vägg" sitter ihop med ett blombord som jag hittade nu i vinter. Jag är mycket glad och tacksam över fyndet! Jag har inte mycket till väggar i mina lokaler, så denna passar väldigt bra att använda till att hänga upp saker i! 

Det finns även en turkos hörna i hönshuset... Jag gillar mina fönster som delar av rummet så det blir mer mysigt och mer överskådligt.

I år har jag ägg, böcker och annat från Jeanne D'arc Living som jag tycker är mycket vackra om man gillar den franska lantstilen. Färgerna är dova pasteller, härligt!


Mer härliga ägg och mysiga saker i samma stil...


Den ljuvliga ljustaken kommer även den från JDL, en nyhet för säsongen!


Fortsättning på samma hylla. Dessa hjärtan är för underbara!

Jag kan säga att nu ser det inte riktigt ut såhär i butiken längre, påsken börjar gå mot sitt öde, nedpackat i kartonger till nästa år. Men, mycket som jag har visat kommer att finnas med ett tag till. Man kan aldrig få nog av vackra ägg t ex... 

Vi har fått en del nyheter på klädfronten också från Jeanne D'arc Living. Ursöta sommarklänningar, blus och byxor samt en helt underbar vintagesjal att lägga över axlarna när det blir kyligt. Just nu finns det i alla storlekar från S - L (ibland XL). 

Nu hoppas vi att värmen kommer tillbaka och att det slutar storma så att man kan arbeta i trädgården, det behövs vill jag lova!!!

Hoppas vi ses!
Kram
Carina


4 kommentarer:

 1. Ja men du så mycket fint du har din plats står på besökslistan så har jag vägarna förbi så lovar jag att komma in.Det ser så trevligt och härligt ut.
  Ha en fin och skön vår
  Kram Meta

  SvaraRadera
 2. Tusen tack Meta! Tack också för att du troget följer mig!!! Det värmer i hjärtat! Kommer du förbi måste du presentera dig så jag får ett ansikte!!! Ha en fin dag!
  Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Du har mycket fint att se på!
  Är mycket svag för jalusiluckor.
  Tack för titten
  Mariana

  SvaraRadera
 4. Ja, Mariana, man kan ha hur många jalusiluckor som helst faktiskt!!! Härligt att höra att det finns fler som gillar dessa!! Tack snälla för kommentaren!
  Carina

  SvaraRadera