lördag 1 december 2012

Välkommen härliga juletid!!!

Jag är väldigt förtjust i julen! Speciellt så här i början när man får ta sig an alla dekorationer, hitta på nya och verkligen  använda sin fantasi och ha väldigt, väldigt kul! Jag har svårt att komma i säng på kvällarna och sitter uppe och pysslar och pysslar tillsammans med nattradion. En hel del alster finns sedan i butikslokalerna så att ni också kan inspireras. Jag har precis varit i Danmark och fått påfyllning till min kreativa sida.. Det finns så mycket inspiration där på andra sidan bron.. Det är nog därför jag köper in det mesta till min butik från danska leverantörer.... 

Just nu ikväll faller snön ute och imorgon vaknar vi nog till ett vitt skåneland. Tur att jag fick ner mina 7 st rosor ikväll innan det blir kallare och svårt att gräva. Jag har en släpkärra full med jord och jag hoppas verkligen att det blir plusgrader igen, så jag kan lasta ur den och fylla på min "kärleksörtsäng" så att den står redo när våren nalkas... Vi håller tummarna! Jag är inte redo för Kung Bore än!!! 

Må ljuset lysa på er denna första advent!
Kram/Carina

1 kommentar:

  1. Åh, så fint det ser ut! Hoppas verkligen att jag hinner komma på ett besök före jul! Idag hade jag haft möjlighet, men nu är det det ju inte så trafikvänligt väder, så jag vågar mig inte ut.
    Måtte det inte bli det snökaos, som vädertjänsterna hotar med!

    Kram!
    Märit

    SvaraRadera