måndag 14 januari 2013

Min jul 2012..

Jag har varit väldigt sparsam med att lägga ut bilder på mitt hem på bloggen. Dels så har jag så dåligt ljus vintertid i min skånelänga. Det är små fönster och ljuset kommer alltid och bildar en massa skuggor. Bilderna blir ofta mörka. Jag borde skaffa några bra lampor har jag upptäckt så jag kan experimentera och förhoppningsvis få bukt med problemet. Dels så har jag väldigt lite tid andra tider på året än nu att hålla på inomhus och inreda. Jag är ju ute i min trädgård nästan dygnet runt när det är väder..  Hur som helst så har jag gjort ett litet collage från mitt hem julen 2012.


Som ni ser så gillar jag änglar, gamla saker, loppisfynd och prylar med patina. Jag har en hel del gamla möbler, en del som är avlutade och en del som har originalfärg = mörkbruna. Så jag har inget helvitt hem, men jag gillar vitt förstås.

Jag önskar er alla en härlig vecka! Själv åker jag på inköpsmässa och ska försöka hitta lite sköna ting till butiken! Ta hand om er!

2 kommentarer:

  1. Hej, Carina! Har just tittat igenom alla dina bilder under fliken trädgårdsbesök och har verkligen njutit av de fina bilderna. Är nu följare av din blogg och tittar gärna in till dig igen!/Titti

    SvaraRadera
  2. Hej Titti! Vad roligt att du hittat till mig! Jag har kollat in din blogg också och när jag får mer tid så ska jag kolla den noggrannare. Jag har anmält mig som följare hos dig, så vi hörs! Ha det gott! /Carina

    SvaraRadera