måndag 28 januari 2013

Vackra små kryp.....

När snön yr runt knuten är det svårt att tänka sig att det ska bli en vår.. Ibland kan det vara svårt att motivera sig att göra saker, man blir liksom lite passiv och går omkring och suckar och tittar ut.. I alla fall gör jag det emellanåt. Lyfte mig lite i kragen och tänkte ge er lite fina bilder så här i början på veckan. Jag har en flik med bilder som jag kallar för kryp och andra kompisar och där hittade jag några vänner som jag tänkte visa för er.. . 

Den första är min alldeles egna Benjamin. Jag tycker han är urläcker! Han sitter duktigt still också, t om om man ber honom för att hämta kameran! Väldresserad vill jag lova!

Den här kompisen tänkte följa med en kund hem. Min minsta katt stoppade ner huvudet i papperspåsen och var väldigt intresserad när jag satt ner några växter till en kund. Jag tänkte att det kanske kunde vara en mus eller så, och det är ju inget man vill skicka med någon hem precis, så jag tog upp krukan och hittade denna vackra sländan! Den satt också väldigt stilla så jag kunde ta kort med mobilen i alla fall. Stor som sjutton. Den hade väl suttit där och låtit med sina vingar antar jag, så det var det lilla kissen hörde.. 

Nu blir det lite mera färg! Den här baggen skimrade i grön-turkos och var snyggare i verkligheten. Men jag är rätt nöjd med bilden för att vara från mobilen i alla fall. Det var en jättehäftig kontrast och han såg verkligen ut att njuta av att sitta därinne!

Sist så hittade jag dessa vilt pussandes efter en regnskur... Jag väljer att det är kärlek i stället för krig... Med denna "kärleksbild" önskar jag er en fin vecka och förhoppningsvis så blir det mindre snö, mera ljus och mera energi... 
Ha det gott!

1 kommentar:

  1. Åh, vilka fantastiskt fina bilder!
    Speciellt den med gräshoppan. Den skulle kunna förstoras upp till ett konstverk!
    Tror att snäckorna gör litet mera än bara pussas!

    Kram! Märit

    SvaraRadera