måndag 13 maj 2013

Rapport från årets första växtloppis!

Tusen tack till alla er som gjorde årets första växtloppis till en succé!!! I år kom det många fler utställare och vi hade ett brett utbud av lite mer vanliga och ovanliga växter! Vi gästades bl a av en fuchsiaodlare som hade med sig över 200 sticklingar som var av bästa kvalitét! Det serverades jordärtskockssoppa och man kunde köpa både hemgjord pesto och andra örter. Bland borden fanns också pelargoner, ramslök, vackra funkior, väldigt vackra trädgårdsböcker och gamla "shabby chic" saker. En mycket härlig blandning!!!

Det var många kunder som passade på att fynda och njuta av det härliga vädret och vår trädgård. Detta var tredje året som vi har detta evenemang och det blir bara större och större! Intresset för växter och trädgård är verkligen något som lockar och det är jätteroligt! 

Nästa gång har vi PELARGONBYTARDAG och den går av stapeln sön den 9/6 mellan 11.00 - 14.00. Då kommer flera från Svenska Pelargonsällskapet att delta, så passa på att fynda från deras stora samlingar! 

Här kommer lite bilder från söndagens växtloppis:Så här mysigt kan man ha det efter att ha fyndat bland alla utställare! Vi har många grupper med trädgårdsmöbler som man kan sitta och njuta av egen picnic i, något som många uppskattar.

Vädret var ju fantastiskt och kunde inte bli bättre. Solen strålade och vinden var på sitt allra bästa humör, alltså väldigt lugn. En väldigt trevlig och härlig dag och jag kan inte annat än att vara tacksam och lycklig över att så många ville komma och sälja och ännu fler som kom och handlade!

Tack alla än en gång för en väldigt uppskattad dag i trädgårdens tecken!!!

2 kommentarer:

 1. Kan bara instämma i att det var en underbar växtloppis med mycket att fynda. Trädgården var idyllisk att sitt i och njuta av det härliga vädret!

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Det ser jättemysigt ut och kul att det var många som sålde och fler som fick göra fynd.
  Det är sååå roligt med växtmarknad.

  Ha det bäst!

  SvaraRadera