tisdag 4 juni 2013

Mycket trött, väldigt tacksam och supernöjd!!!

Åh, vilken urladdning det var att ställa ut på Malmö Garden Show! Men himmel vad skoj det var! Jag har träffat så många trevliga människor, fått sån bra respons och jag är så nöjd att jag rodde allt detta iland!!! 

Vädret har varit väldigt bra och även om söndagen var mulen så kom det massor av människor. Allt var så bra och välorganiserat och det fanns mycket att både se på och göra för alla i familjen. En riktig folkfest med andra ord! Det är väldigt fint av Malmö Stad att ordna detta härligt vackra och mycket inspirerande  evenemang. Att det sen var gratis inträde gjorde ju att folk kan komma och gå flera dagar och det stimulerar ju köplusten också. All cred till Malmö Stad för detta initiativ! 

Så även om både fötter och händer värker och ögonen svider så är jag fylld av upprymdhet som jag kommer att leva på länge! Får jag möjligheten att delta igen, så skulle jag inte tveka en sekund!

Här kommer lite bilder från min monter. Tyvärr så hann jag inte gå och fota hos varken idéträdgårdarna eller nere hos John Taylor :( . Det är det enda som jag saknar, men tiden och orken fanns inte riktigt (inte hjärnan heller för den delen). 

Här syns mitt lilla söta tält på 9 kvm. Sen fick man ytterligare 6 kvm utanför. Jag som gillar tält myste där i mitt lilla krypin..

Bland blommor och blader...

En liten närbild på saker i montern..


De e svårt att välja ibland....

Mycket folk som ville klämma och känna på sakerna. 

Tack alla ni som besökte min monter! Jag hoppas vi ses hos mig på Österlen!

2 kommentarer:

 1. Grattis till din positiva upplevelse! Tyvärr kunde jag inte besöka MGS i år, buhu, så jag kunde inte hälsa på dig där i ditt lilla tält.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Ser jättemysigt ut där i tältet !
  Kommer gärna och besöker dig i sommar på Österlensemestern !
  Ha det så gott !
  kram/Isa

  SvaraRadera