söndag 6 april 2014

Så, då är man igång igen...

Nu har butiken öppnat för säsongen och efter ett energiskt fejande har det faktiskt blivit riktigt fint i lokalerna. Men huh vad mycket det är att fixa med innan öppning! En hel skottkärra med gammal vissen murreva som täcker golvet i lusthuset blev det... 

Jag har packat upp lite nya varor idag och tänkte bara visa lite av det fina som ger mig sån glädje. Det är alltid speciellt när det kommer hem något nytt att vila ögonen på! 

Först och främst vill jag visa Chalk Paint-färgen som jag berättade om i förra inlägget. Nu är de på plats, alla burkarna. Vackra att se på, härliga färger inuti..

Jag blev så himla glad när jag hittade dessa insektshotell! Det är minsann inte lätt att hitta sådana till vettigt pris, så jag är så nöjd, så nöjd. Dels finns det dessa att hänga upp och dels finns det två storlekar på pinne som man kan sätta i krukor. Väldigt smart!!! Bra presenter till dem som gillar bin och humlor!

Supersöt fågelholk att hänga i t ex ett träd. Den påminner lite om ett engelskt duvslag i miniformat. Det finns en modell till som är fyrkantig, jättefin den också!


Lite rostiga tuppar i givakt till påsk är aldrig fel!


Mer insekter... Jättesöta kuddar med bi, nyckelpiga (syns inte på kudden i mitten) och fjäril. Innerkudde ingår. 

Slutligen visar jag ett av alla vackra handgjorda kort som jag med stolthet säljer. De är unika och som sagt handgjorda med tryck från svunna tider. 

Nu kan säsongen börja! Fler varor är på ingång nästa vecka och måtte nu våren hålla i sig så att allt som börjar spira får utvecklas i lagom takt.. 

Må så gott!
Kram
Carina

4 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Snälla säg vart ni fått tag på den torkställningen? Vi har letar länge efter något liknande till vår trädgård. Det hade varit jättesnällt om ni hade velat svara tillbaka på min mail som är sandow@hotmail.se. jättetacksam för svar! Mvh Sandra

  SvaraRadera
 3. De rostiga tupparna var ju superfina!
  Må så gott!

  SvaraRadera
 4. Så mycket fint! Och vad spännande med din blommande sophora, den vill vi se!
  Hälsningar
  Katarina

  SvaraRadera