tisdag 22 april 2014

3 T:n, Tacksam, tur och trött...

Nu är påsken över för denna gången... Jag är oändligt tacksam för alla besök som jag fått!!! Alla som hittat till mig (med karta och kompass ;)  och alla som kommer tillbaka år från år, det är verkligen jätteroligt! 
Vi hade verkligen tur med vädret detta året! Solen sken nästan hela tiden och då visar sig Byagården från sin allra bästa sida. 
Nu är jag trött, mycket trött, efter allt fixande och trixande som ska göras. Lite vila på detta så tar jag nya tag mot nya äventyr. För ett äventyr är det att ha butik på landet.. Man vet aldrig hur det ska gå och det är en del av tjusningen faktiskt! 

För de som inte hunnit med att titta in i påsk, kommer jag att visa utställningen igen när jag har butiken öppen (tors-sön) några veckor framåt, så än finns det tid att njuta av de vackra smidesarbetena Lisen har gjort... Några små smakprov kommer här..

Jag gillar verkligen den "ruffiga" miljön i garaget! Tyvärr är det några saker som inte går att flytta på, så efter lite tankeverksamhet så gick de att dölja med lite knep och knåp..

Bl a står det gamla postsorteringsskåpet där, men det är så charmigt och användbart, så det får gärna bo kvar här..

Jag gillar verkligen mosaiken på tavlan och borden, den är jättehäftig!!

Ser ni att man skymtar Marilyn Monroe i någon av rutorna... 


Extra härlig stämning blev det i spegeln tycker jag...

Fåglarna ska ha sitt...

 Åh, sist men inte minst, de härliga kulorna som jag visat många gånger förut...

Jag hoppas att ni får en fin vecka!!!
Kram
Carina

2 kommentarer:

 1. Ohh så mycket fint. Till dig måste jag ta mig en tur undersommaren. Vi har ju en bit att åka så det är inte sån där spontantur direkt.
  Ha en fin och vilande början på veckan
  Kram Meta

  SvaraRadera
 2. Hej Meta!
  Du är jättevälkommen hit! Roligt att du gillar mina saker! Berätta gärna vem du är så jag får ett ansikte.. Ha det gott!
  Kram Carina

  SvaraRadera