onsdag 18 juni 2014

Bättre sen än aldrig....

Jag tänkte visa lite bilder från utställningsträdgårdarna på Malmö Garden Show. Det fanns ju en tävling där en mycket spektakulär trädgård vann första pris..

Det var verkligen en färgchock av stora mått!!! Mycket fiffigt att glasväggarna speglades ner på växter och kuber. Solen hjälpte verkligen till att få det extra färgstarkt!

Beroende från vilket håll man såg trädgården blev det andra intryck. Även blommorna gick i färglada toner..


Den hade ju delvis ett tak också som gjorde effekten större. 

En annan lugnare trädgård med en strandkänsla fick man här. Träplankorna såg ut att vara mycket gamla och ha legat i vatten i många år. Jag som gillar gångar fastnade för denna varianten!

Slutligen en helt grön trädgård. Jag blir mer och mer förtjust i frodigt gröna trädgårdar. De ger ett lugn och harmoni som är nyttigt för stressade själar. Dessutom till svart är det väldigt fräscht med det gröna. På bordet ligger mossa som en duk, häftigt! Träden såg ut att vara flerstammiga glanskörsbär och sen var det ju förstås buxbomsklot som ger de runda strukturerna. En mycket tilltalande trädgård och helt olik den första. 

Det är så roligt att få gå och njuta av dessa utställningsträdgårdar och balkonger när arbetsdagen är slut. Så klart är man trött i kropp och själ, men lite trädgård kan man alltid klämma in! Med dessa bilder vill jag önska en riktigt härlig midsommar! 
Kram
Carina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar