torsdag 13 december 2012

Lite julklappstips!

Julklappar till en trädgårdsvän, presenten till den som gillar fransk lantstil.... Det hittar du i vår webshop!



Trädgårdshandskar från Foxgloves är den perfekta presenten/julklappen till den som arbetar mycket i sin trädgård. De är hållbara, maskintvättbara och står emot såväl nässlor som rostaggar. De passar även små kvinnohänder och de har en tajt passform så man kan arbeta med mera "pillriga" saker utan att de är klumpiga! Finns i S, M & L och du hittar dem på vår hemsida www.ivattochtorrt.se under kategori webshop. Jag har själv fått dem i julklapp förra året och nu kommer jag ALDRIG att använda något annat!



Honning og Flora är en fantastisk butik som ligger på norra Själland. Rikke som äger butiken har skrivit två jättefina böcker som ger massor av inspiration till dig som gillar den dansk-franska lantstilen, eller i folkmun kallad "shabby chic". Bilder som visar ett urval från boken hittar du på webshoppen. En vacker bok som tål att ligga framme och bläddras i om och om igen! 



Detta är bok nr 2 som precis har kommit ut nu i höst. Den är lika ljuvlig den och i båda hittar du bilder från butiken, hennes eget hem och reportage från hennes resor där hon finner sina unik ting till butiken. Du hittar också lite smaskiga recept i båda och mycket mer. Dessa båda böcker hittar du inte på många ställen här i Sverige och de trycks i begränsad upplaga.

Vi kommer att utöka webshopen med fler saker som inte finns överallt nu under vintern så håll utkik!
Ha det bäst! Kram!

1 kommentar:

  1. Blir litet sugen på de där böckerna. Det låter så trevligt när du berättar om dem!

    SvaraRadera