tisdag 26 mars 2013

Påsken i djurens tecken...

Nu börjar det se hyfsat ut både här och där... Solen skiner över Österlen och det tinar... Så, det ska nog bli en påsk även här! Idag har jag gjort påskfint i växthuset och är nästan färdig där. Jag passade på att fota lite och har gjort ett collage över alla djuren som har anlänt, precis lagom till påsken! Att de sen lägger ägg som sjutton, kan ju jag inte hjälpa eller hur?


Det är så jätteskoj att plocka upp nya varor! Vissa har jag glömt att jag beställt och då blir det en extra överraskning när jag öppnar kartongerna, nästan som julafton! Egentligen är det här det roligaste som finns, men som alltid är det ju lite ont om tid och i år i synnerhet, med tanke på snön. Det brukar dock alltid ordna sig till slut.. Det sista jag gjorde idag var att öppna en kartong från en ny leverantör och jag blev så glad, så glad, alldeles lycklig och varm i kroppen av de snygga sakerna! Nästan som en förälskelse, fast väldigt kort, som en smekning...... Jag menar, det är ju en viss skillnad eller hur? Tror att snön har påverkat mitt känsloliv så alla ljuva stunder blir så skönjbara och påtagliga på nåt vis. Det är väl det som är skillnad mellan hopp och förvivlan kanske.. Det här sista blev djupt värre! Bristen på sömn kanske gör sig påmind. Det är ju fullmåne och åtminstone jag sover sämre då... Gör ni? 

Imorgon kommer konstnären och då ska vi se vad vi kan göra med det tilltänkta galleriet. Det blir spännande! Fortsättning följer...

Varm kram från mig som är gladare idag...

1 kommentar:

 1. Hej Carina !

  Åhh så roligt det måste vara att få packa upp nya varor och fylla upp din butik !
  Vi semestrar på Österlen varje sommar så i sommar skall jag absolut leta upp din butik !
  Lycka till med öppnandet och Glad Påsk !
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera