fredag 29 mars 2013

På vingliga fötter inviger vi påsken!!!

När våren lyser med sin frånvaro så får man hitta på skojjjjiga saker att göra! I växthuset har kaminen gått för högtryck idag och det har varit riktigt skönt därinne! Ute så kan man hålla sig för skratt för vädret är inte nådigt just nu över Österlen. Jag passade på att pyssla lite och vill med denna lilla "tuppen" önska alla följare en riktigt GLAD PÅSK!!! (Finns i butiken förstås)

I år har jag ju för första gången en konstnär som ställer ut i mitt garage, så nu har jag blivit gallerist på "kuppen". Meningen var att det skulle komma flera konstnärer med andra saker än tavlor, men tyvärr så blev vädret för ostadigt för dem i år! Jag hoppas att det blir fler tillfällen! Temat som Ann-Charlotte har i år är "Efter vinter kommer vår" och tavlorna gör verkligen att man längtar ännu starkare till våren! Detta tema är väldigt passande här hos mig då de flesta tavlorna har växtmotiv! Vilken fullträff! Galleriet som har fått namnet "Galleri garage" visar sig vara väldigt bra som utställningslokal. Lite lagom "ruffig" som passar alldeles utmärkt till Ann-Charlottes tema. Ett litet smakprov på hennes konst ser ni här.

Detta var ju inte direkt ett växtmotiv, men jag tycker blicken är så intensiv och ansiktet talade till mig så jag hoppas att ni känner likadant. Titeln är "Väntan"och visst väntar hon...! Bilden är beskuren bara för att ni ska bli nyfikna på resten, hi hi!

Den här tavlan är ganska stor och den är lite "busig". Den heter "Blommor o Bin" och humlorna är bara sååå söta! En målning att bli glad av!! Vill ni se mer av Ann-Charlottes konst så finns hon här t o m måndag. Ev även under nästa vecka, beroende på väder och vind. Jag meddelar här och på hemsidan hur det blir. 

Självklart är butiken också öppen t o m måndag och vi har många roliga nya saker att charmeras av...

Glad Påsk som sagt...
Carina


3 kommentarer:

 1. Åh, den charmiga enbenta hönan, är så glad att jag köpte en idag hos dig! Tack, förresten för det trevliga besöket hos er.

  Det var även så trevligt att få träffa Lotta med tavelutställningen. En varm härlig människa!
  Vi tyckte också att tavlan med humlorna var så charmig. Hälsa Lotta det, för jag glömde att säga det till henne.

  Kram Märit

  SvaraRadera
 2. Jättefin höna! Det var en kul idé :=)

  Fina tavlor som är utställda i Galleriet. Hoppas många besöker er i helgen.

  Glad Påsk!

  SvaraRadera
 3. Tack underbara du för dina gulliga ord.
  Ja som du säger har jag fått så ohört många fina ord idag, jag bara svävar på en molm fylld av vackra ord.
  Och de elaka radar har jag kastat i soptunnan, det inte värd att vara ledsen över det.
  Nu vill jag gärna veta hur det har gått i påskas. Fick du något trevligt folk i din butik?
  Hoppas de köar sig snart för att komma in:)
  Sov gott vännen.
  Kram Gerda

  SvaraRadera