tisdag 23 april 2013

Slitna skatter som gör en lycklig!!!!

Förra helgen smet jag iväg på en liten tripp för att leta skatter hos ett gäng glada kvinnor som liksom jag, älskar den franska lantstilen. Lyckan är gjord när jag kom hem och arrangerade alla fynd tillsammans! Jag vill dela den här lyckan med er och visa vad jag hittat. Många tycker dessa slitna gamla saker som är halvtrasiga, dammiga, solkiga osv är skräp, men för mig är det ovärdeliga skatter som inte kan ersättas med nytillverkade liknande. Jag bara är sån, har alltid varit och kommer nog alltid att vara. Här är ett litet collage av min skatter.

En del av mina fynd kommer jag att använda som inredning i butiken. Vissa måste fixas till innan jag kan placera ut dem, men vad gör lite skavanker, det har ju vi alla eller hur? 

Kransen är av koppar och är bara sååå vacker! Blommorna i mitten av bilden är en närbild, liksom lövet och bladkransen längst ner till höger som sitter upptill på kransen. Ovanför den är en bild med en zinklåda med handtag som innehåller fyra stycken plåtar som man kan dra ut. Är det någon därute som vet vad det är och vad den användes till? 

På bilden syns inte en jättefin grep som jag också fyndade. Med den ska jag leta kompostjord under allt skräp som jag bara fyller på.. Ingenting går upp mot de gamla verktygen! 

Ha en fortsatt härlig vårvecka!
Kram
Carina

2 kommentarer:

  1. Ser riktigt trevligt ut och är verkligen Carina i ett nötskal! :-)

    SvaraRadera
  2. På alla saker stod ju ditt namn, riktiga Carina Fynd!
    Härligt att du är så nöjd med dina saker , de får säkert ett fint plats där hos dig.
    Kram Gerda

    SvaraRadera