måndag 21 maj 2012

Tack alla för en lyckad växtloppis!

Efter en intensiv men rolig helg sprider sig ett visst lugn över Byagården igen. Jag vill tacka alla trevliga utställare som kom och sålde växter denna fantastiskt vackra dag! Det var ett otroligt brett utbud, allt ifrån vackra trädgårdsböcker till lavendelpåsar och trädgårds-tillbehör till många fina växter som fick nya ägare... Tack alla som kom och gjorde fynd trots att solen för första gången denna vår värmde våra frusna själar..

Vi har nu spikat fasta datum för detta evenemang, så att alla som vill sälja eller köpa har lättare att komma ihåg när det är dags. Vi kommer att ha vårloppisen söndagen Kristi himmelfärds-helgen. Höstloppisen har vi i samband med äppelmarknaden i Kivik och här gäller också söndagen som en fast dag.

Vi hoppas att arrangemanget växer och fler försäljare hittar hit. Som ni ser är det gott om plats på gräset! Man behöver inte vara proffs för att komma och sälja eller för den delen, köpa.. Ett litet axplock vad som jag såg såldes på borden var: gullvivor, förgätmigej, tomatplantor, pelargoner, jätteverbena, kobrakallor, primulor, snygga gräs och mycket mycket mer!

1 kommentar:

  1. Tack själv Carina, för ditt fina värdskap under det trevliga arrangemanget!
    Det var verkligen en underbar dag och jag åkte lycklig hem med växtfynd mm.

    SvaraRadera