fredag 3 januari 2014

Nytt år, lite förnyelse både här och där...

Nu såhär på nya året behövs det lite förändring! Jag har en ny logga till butiken och därför har jag ändrat lite på bloggen med. Hoppas att ni tycker om den! Jag gillar den och det grafiska elementen är jättesnygga och är precis det som visar en känsla för butiken tycker jag! Jag har också andra typsnitt som är lite roligare. Den förra loggan gjorde jag ju själv och då blir det ju som det blir. Den här är proffsigare tycker jag! Ska labba med den lite till, men just idag ser det ut såhär. 

Vintern har inte kommit till Österlen än och det tackar vi allra ödmjukast för! Nu såhär i början av januari kommer alla inköpsmässorna, så tidigt att julskinkan knappt är uppäten... Jag hoppas att hitta lite annorlunda saker till butiken, jag ska göra mitt allra bästa! 

Tänkte visa lite smått och gott från mitt hem som omväxling..

Modernt möter gammalt... Lampan är en IKEA för lääänge sen, stolen ett fynd från ett franskt café, kolla den patinan!!! Kransen är av kopparplåt tror jag och den är helt gudomlig!!

I somras åkte vi förbi en skylt som sa "Trädgårdsantik", STOPP skrek jag till mannen som fick vända... Detta fönster kom med hem (och en del annat). Det passade bra som en rumsavdelare utan att ta bort ljuset..

Denna vackra stjärna köpte jag hos Honning og Flora för några år sen när de hade sin julmarknad. Jag köpte de tre rosa som fanns. Jag älskar dem!!!

En del av er kanske vet att jag "fuskar" lite i keramik sen flera år tillbaka. Dessa ljusstakar gjorde jag nu i höstas. Jag hade inte klart för mig hur slutresultatet skulle bli förrän jag kom hem och kom ihåg att jag hade några gamla rostiga borrar liggande som fick bli förankringen (eller vad det heter) mellan fot och ljushållare. Sen blev ljushållarna för vida så jag löste det genom att sätta fast rostiga ljushållare istället. Jag blev riktigt nöjd. Sen gillar jag stenhårt att de inte är perfekta..

Ja, vad ska man säga... Fler gamla fönster, detta från Danmark och det har ett jättevackert blommönster, en madonna till, en av tusen änglar och lite annat...

Det enda nya julpyntet jag köpt i år finns i detta gamla skåp.. De små söta piprensartomtarna, den rosa korgen och de två silverfärgade hängena.. Jag tycker jag var riktigt duktig i år!

Slutligen en liten "spetsfrossa" och en ängel naturligtvis. Ni ser att jag gillar gamla grejjor, ju mer slitna, desto vackrare... Hoppas ni tyckte om att komma hem till mig en stund...

Jag önskar en god fortsättning på nya året och det ska bli ett år med många spännande utmaningar!!!
Kram
Carina

1 kommentar:

  1. Eftersom jag har varit hemma hos dig så många gånger, så vet jag ju redan att du har otroligt många vackra saker i ditt hem. Den här bildserien är ett gott urval tycker jag!
    Kram och god fortsättning på det färska året!

    SvaraRadera